ME

Yksityinen Eläinlääkäriasema Nastolassa

YHTEYSTIEDOT

Eläinlääkäriasema Viiksistä Hännänpäähän on 2014 perustettu yksityinen pieneläinten terveyden- ja sairaudenhoitoon suuntautunut eläinlääkäriasema

Vastaanottomme on kodikas ja rento. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle laadukasta ja yksilöllistä hoitoa sekä kiireetöntä palvelua kohtuulliseen hintaan.

Voit tutustua sivuiltamme löytyvään yleisimmät toimenpiteet sisältävään hinnastoon. Muiden toimenpiteiden hinta-arvioita annamme mielellämme puhelimitse.

Henkilökunta

Linda Sarelli-Järvinen
Eläinlääkäri
Linda on valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääkäriksi 1999. Hän on toiminut monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä, kuten kunnaneläinlääkärinä, tutkijana ja sairaalaeläinlääkärinä. Linda on eläinlääkäriaseman johtava eläinlääkäri, jonka erityisvastuualueena on kirurgiset toimenpiteet. Lindan perheeseen kuuluu miehen ja kahden lapsen lisäksi neljä iloista jackrusselinterrieriä, kolme hevosta ja kaksi kissaa.
Maja Spiljak-Pakkanen
Eläinlääkäri
Maja valmistui eläinlääkäriksi 2007 Sloveniassa Ljubljanan yliopistosta. Hän väitteli eläinlääketieteen tohtoriksi 2011 aiheesta kehittyneet EKG parametrit koirien sydänsairauksissa (The predictive value of advanced ECG parameters for several canine heart diseases). Maja on työskennellyt Floridassa Wildlife Care Centerissä sekä nuorena tutkijana Oslon, Kööpenhaminan ja Helsingin Yliopistoissa. Majan erityisenä vastuualueena klinikalla on hammashoidot. Vapaa aika kuluu perheen parissa, mielenkiinnon kohteina luonto ja musiikki.
Jenni Nieminen
Eläinlääkäri
Jenni on valmistunut Helsingin Yliopistosta eläinlääkäriksi 2017. Työkokemusta Jennille on ehtinyt kertyä paljon, erityisesti pieneläin-painotteisesta kuntapraktiikasta. Hän on erityisen kiinnostunut diagnostisesta kuvantamisesta, terveydenhuollosta ja kirurgiasta. Jennin eläinlaumaan kuuluu sikoja, suomenlapinkoira ja kissa sekä kesälampaita. Lapsuudenkodista löytyy myös minipossuja, lampaita, kanoja, kaneja ja sauvasirkkoja.
Jenna Niittunen
Klinikkaeläinhoitaja
Jenna suoritti eläintenhoitajan perustutkinnon 2012. Töiden ohella hän jatkoi kouluttautumista ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi vuoden 2015 lopussa. Meidän tiimissämme Jenna on ollut mukana syksystä 2017 alkaen. Kahden monirotuisen spanielin ja Cornish rex -kissan lisäksi Jennan kotoa löytyy kaksi viljakäärmettä.