ME

Yksityinen Eläinlääkäriasema Nastolassa

Viiksistä Hännänpäähän on vuonna 2014 perustettu yksityinen eläinlääkäriasema, joka on keskittynyt pieneläinten hammashoitoihin ja kirurgiaan. 

Vastaanottomme on kodikas ja rento. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle laadukasta ja yksilöllistä hoitoa sekä kiireetöntä palvelua kohtuulliseen hintaan.

Voit tutustua sivuiltamme löytyvään yleisimmät toimenpiteet sisältävään hinnastoon. Muiden toimenpiteiden hinta-arvioita annamme mielellämme puhelimitse.

Henkilökunta

Linda Sarelli-Järvinen
Eläinlääkäri
Linda on valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääkäriksi 1999. Hän on toiminut monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä, kuten kunnaneläinlääkärinä, tutkijana ja sairaalaeläinlääkärinä. Linda on eläinlääkäriaseman johtava eläinlääkäri, jonka erityisvastuualueena on kirurgiset toimenpiteet. Lindan perheeseen kuuluu miehen ja kahden lapsen lisäksi kolme iloista jackrusselinterrieriä, vanhaenglanninlammaskoira, kolme hevosta ja kissa.
Maja Spiljak-Pakkanen
Eläinlääkäri
Maja on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2007 ja väitellyt eläinlääketieteen tohtoriksi 2011 Sloveniassa Ljubljanan yliopistosta. Maja on työskennellyt Wildlife Care Centerissä Floridassa sekä nuorena tutkijana Oslon, Kööpenhaminan ja Helsingin yliopistoissa. Maja on aloittanut työskentelyn klinikallamme vuonna 2017. Majan erityisenä vastuualueena klinikalla on hammashoidot. Maja on jatkokouluttautunut hammashoidoissa käytännön kurssein (Fennovet, Koiran ja kissan hammashoito I ja II) vuonna 2018 ja 2019. Hän on osallistunut myös useille muille kurssille. Vapaa-aika kuluu perheen parissa, mielenkiinnon kohteina Majalla ovat luonto ja musiikki.
Jenna Niittunen
Klinikkaeläinhoitaja
Jenna on suorittanut eläintenhoitajan perustutkinnon 2012. Töiden ohella hän jatkoi kouluttautumista ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2015. Meidän tiimissämme Jenna on ollut mukana syksystä 2017 alkaen. Kahden monirotuisen spanielin ja Cornish rex -kissan lisäksi Jennan kotoa löytyy kaksi viljakäärmettä.
Sini Suutari
Klinikkaeläinhoitaja
Sini on valmistunut eläintenhoitajaksi 2018 ja jatkokouluttautunut klinikkaeläinhoitajaksi 2019. Sinin erityisinä mielenkiinnon kohteina ovat mikrobiologia ja diagnostinen kuvantaminen. Sinin perheeseen kuuluu koira, kissa ja kani. Vapaa aikaa Sini viettää musiikin parissa.